Aktiviteter

UPPDATERADE AKTIVITETER FÖR VÅREN 2017

Hundcafé jämna lördagar 11-13
Valpträffar ojämna onsdagar 18-19
Ringträning olika tider/dagar- annonseras bara på Facebooksidan
Klickerkurs, Freestyle samt Trickskurs startar på begäran ev i höst efter fullt antal intresseanmälningar
NY: Djurträffar för barn- SÖKER AKTIVITETSLEDARE- är det DU?
NY: Barn som har diagnoser träffar djur- Kravlös aktivitet med 30 minuter klappa djur- förbokas
NY: Sociala hundpromenader/hälsa på med hund- för pensionärer- förbokas


Att arrangera aktiviteter kring djur är kärnan i Tender Loving Carings föreningsverksamhet. Vi arrangerar både aktiviteter på regelbunden basis samt aktiviteter av mer engångskaraktär. Då och då kommer det också utbildningar som har olika teman. Vissa aktiviteter arrangerar personal, volontärer eller aktivitetsvärdar hos oss medans andra aktiviteter arrangeras i samarbete mellan föreningen och andra föreningar, personer eller företag.

Samtidigt som vi har hundcafé så brukar vi ha inbjudna gäster. Vi har haft miniföreläsningar i ämnen som hundmassage, hundboksförfattare, Freestyle.
Under hösten 2015 hade vi en hundkännare, Kerstin Kemlen, på plats. Samtalet med varje hund pågick i 45 minuter och med sig fick man fullskrivna papper om vad hunden tyckte, tänkte och hade sagt.


Om du vill starta upp någon aktivitet och genomföra den inom ramen för TLC-föreningen så är du välkommen att höra av dig. Du kan vara aktivitetsvärd, hålla i någon föreläsning eller en utbildning inom något fördjupat ämne.

Klicka på menyvalen till vänster för att läsa lite mer om de aktiviteterna som är aktiva just nu.

Då och då är vi med på utställningar och andra jippon. I det här fallet var vi med på Lionsdagarna på Evedal i Växjö. Nova fick agera slädhund så att barn kunde åka i skrindan :)