Butik

Vi säljer Sund hundmat

Alla färskfodersorter är baserade på kött och har en hög upptaglighet och smaklighet. Innehåller inga konserveringsmedel, smak- eller färgämnen, bara naturliga råvaror. Riktlinje 2% av hundens kroppsvikt per dag. Högre procent för valpar, väldigt aktiva hundar samt små raser.

Visste du att... Alla sorter är spannmålsfria, eftersom spannmål är en billig ingrediens som egentligen inte ingår i hundens naturliga föda utan ”uppfanns” i kostcirkeln då man gick ifrån att ge gårdshundarna mat- och slaktrester till att massproducera torrfoder.

Vi har en hel frys dedikerad som godisaffär åt hundarna. Färska ben i olika storlek & hårdhet från olika djurslag.

Har du också gått på "sanningen" om att en hund behöver Dentasticks och liknande för att hålla tänderna i trim? Verkar det som att vargarna använder det ofta? Färska ben ger hunden något att bita i- på riktigt.

Det ingår i hundens natur att vilja slita, tugga och gnaga i sin föda, så du ger hunden både naturlig födoberikning och det bästa för att hålla tänderna rena och starka. Och sen är det ju gott också, inga onaturliga ingredienser. Bara kött och ben, inga ammoniakblekta kohudar från Kina, utan veterinärkontrollerat kött från Norden. Din hund kommer att älska dig ! Lite mer alltså.

En väl utprovad ergonomisk anti-drag sele som inte skapar obehag för hunden eller skaver någonstans!

Vi är återförsäljare av VGW-selar, den första patenterade ergonomiska lösningen för hundar som drar i kopplet. Det är en bekväm sele som inte skadar hunden på något sätt men gör det omöjligt för hunden att dra framåt, vilket gör promenaderna lugnare och tryggare för både dig och hunden.

Då kopplet fästs på bröstkorgen gör det bara att hunden vänder sig mot dig och söker kontakt när den försöker dra. Fungerar på första försöket! Du får testa selen hemma i några dagar och lämna tillbaka den om den inte passar/fungerar- även om den är använd- som en del av vår JÄTTENÖJD- GARANTI!

Förutom detta har vi alltid ett litet sortiment av blandade hundprodukter, tex leksaker, hundvårdsprodukter, godispåsar m.m.

I frysboxarna har vi Vom och Hundemat samt även lite märgben och andra frysvaror. Om du behöver lite större mängder så förannonsera gärna ditt köp så vi beställer och säkert har det hemma.
Då och då producerar vi nya kläder till personal, djurfaddrar och medlemmar i allmänhet. Vi brukar ta upp beställningar när det är dags.

På bilden så säljer vi en bok åt en lokal illustratör och författare. Det här är en bok för ens hund som är ungefär som "Boken om mig själv". Stöd föreningen-pris: 80 kr.