OBS. Pga nya lokaler och uppdateringar av brandskydd kan vi tyvärr inte ta emot pensionathundar för tillfället, vi strävar efter att kunna erbjuda detta i framtiden igen. (HT 2018)

Hundpensionat

Vårt centrala dröm-hundpensionat ser ut som ditt hem- en varm och inspirerande miljö utan boxar- precis som hemma hos dig!

Hunden ska känna sig trygg, omgiven av en berikad hundmiljö, njuta av sköna promenader och sällskap av människor och hundar. Vid inskrivning behöver du vacc.intyg samt hem- och hundförsäkring. Om vi märker att din hunds personlighet trivs bäst i stan eller på landet, bland många eller få- anpassar vi oss därefter.

Vi tar endast emot 2-3 hundar samtidigt för att de ska få den allra bästa omvårdnaden, så att de i princip ryms bredvid oss i sängen om de vill!

Vi vet att en hund nuförtiden sällan är "bara en hund". Den är en älskad familjemedlem som man önskar ge det allra bästa, en hund lever ett förhållandevis kort liv, och det är vårt val att ta in den i vårt hem och lova att älska och beskydda den. Det är så vi ser på våra hundar, och det är vårt löfte till dig- att det är så vi ser på din hund.

Vad är du villig att investera i din hunds trygghet och välmående? Är din hund värd att få kärlek och närhet dygnets alla timmar?

Priset är 500 kr/dygn.

Personal dygnet runt!
Färskfoder ingår om man önskar.
Priserna gäller ej röda dagar/storhelger.
Max bokning enligt pris ovan är 3 dygn.
Vid längre vistelser begär offert.

Här är Lisen, som är hund till matten Mia. Man kan också kalla Lisen för prinsessan på ärten med tanke på hur lyxigt hon får sova över :)