Medlemsinformation

Som medlem har du tillträde till TLCs olika aktiviteter. Medlemsavgiften är 100 kr per verksamhetsår och medlemsskapet löper från årsmöte till årsmöte. Vi har ett familjemedlemskap som kostar 200 kr och då ingår alla i hushållet för samma peng. Betalar du in medlemsavgiften kort innan det nästkommande årsmötet så gäller medlemsskapet ändå till nästkommande årsmöte.

Ibland kan dock livssituationen vändas upp och ner och skapa en trist ekonomisk situation. Om det är så att du vill vara medlem men inte just nu kan betala medlemsavgift, så skriv det då längst ner i medlemsformuläret. Vi brukar nämnligen ha några personer som dels betalar för sig själv och ytterligare någon, ja ett så kallat sponsrat medlemsskap för den som behöver.

När du fyller i formuläret på webbsida så skickas en medlemsansökan till styrelsen. Du får samtidigt betalinformation via e-post. När du betalt in avgiften så har du gjort vad du ska. Om du sen inte hör något från TLC inom de närmsta dagarna så har din medlemsansökan blivit godkänd.

Som medlem får du information regelbundet via e-post och ibland sms. Om du inte vill ha de utskick som kommer så säger du till så plockar vi bort dig ur sändlistan.

Som medlem så är det också möjlgit att du kommer att erbjudas olika rabatter hos företag/inköpsställen som arbetar med djur.

Den intäkten som medlemsavgiften ger används i regel till foder och förbrukningsmaterial till de olika djuren som finns i föreningen.