Medlemsinformation

Som medlem har du tillträde till TLCs olika aktiviteter. Medlemsavgiften är 100 kr per verksamhetsår.

Ibland kan dock livssituationen vändas upp och ner och skapa en trist ekonomisk situation. Om det är så att du vill vara medlem men inte just nu kan betala medlemsavgift, så skriv det då längst ner i medlemsformuläret. Vi brukar nämnligen ha några personer som dels betalar för sig själv och ytterligare någon, ja ett så kallat sponsrat medlemsskap för den som behöver.

För de som engagerar sig ideellt i föreningen, exempelvis som djurskötare på helger eller på praktik/arbetsträning, är medlemsavgiften 0 kr. 

När du fyller i formuläret på webbsida så skickas en medlemsansökan till styrelsen. Du får samtidigt betalinformation via e-post. När du betalt in avgiften så har du gjort vad du ska. Om du sen inte hör något från TLC inom de närmsta dagarna så har din medlemsansökan blivit godkänd.

Som medlem får du information regelbundet via Facebook, e-post och ibland sms. Om du inte vill ha de utskick som kommer så säger du till så plockar vi bort dig ur sändlistan.

Som medlem så är det också möjlgit att du kommer att erbjudas olika rabatter hos företag/inköpsställen som arbetar med djur.

Den intäkten som medlemsavgiften ger används i regel till foder och förbrukningsmaterial till de olika djuren som finns i föreningen.