Minigrisar

Den vanligaste frågan eller utropet vi får är, men det där är väl inga minigrisar!? Jo, det är det säger vi. Det är just SÅ minigrisar ser ut ;) Sonja och Sally väger ungefär 25 kilo styck och de har levt inomhus hos en familj i Blekinge hela sina liv. De är rumsrena och går på låda ungefär som en katt och är ute och springer i rastgården ungefär som en hund. De fäller inte och är otroligt nyfikna och kontaktsökande när besökare kommer.

Sonja och Sally hälsar på Sandra Lundh som sträcker sig över staketet Våra minigrisar är väldigt sociala och kommer ofta fram till grinden när någon vill klappa på dem.
Ett barn med förälder sitter inne i hagen hos Sonja och Sally som nosar på dem Sonja och Sally är nog ett av de populäraste djurstationerna att stanna vid, ja eller till och med gå in i!


Grisarna Sally och Sonja har ett stort inredningsintresse och flyttar ofta om sina möbler och de är alltid inte överens om hur det ska se ut. Sally tycker de borde adoptera en människa som kan klappa dem hela dagarna men Sonja säger att de kan träffa människorna utomhus istället, människor har en tendens att inreda helt fel!

Det här var faktiskt inte meningen. Sonja hade själv bökat runt på en bekväm fåtölj i deras hägn. Det gjorde att hon kunde ställa sig i den för att nästan kliva över grinden.
Med jämna mellanrum får Sonja och Sally lite nya kuddar och madrasser för att böka runt med. Den här typen av material är en färskvara