Kallelse till årsmöte 22 mars 2018

OGMOEF0

Välkommen alla medlemmar på årsmöte. Det är på årsmötet föreningens verksamhet och ekonomi för det gångna året gås igenom, och budget och planering för 2018 beslutas. Där väljer vi också en styrelse för nästkommande verksamhetsår.

Tid: Torsdagen den 22:e mars kl. 17:30-18:15
Plats: TLC, Infanterigatan 10, Växjö

Om du har nomineringar till den nya styrelsen (förslag på personer du tycker ska sitta i styrelsen) skickar du dessa till stefan.johansson@sip.se som är en av våra valberedare, senast 11 mars.

Tänk på att nominerade personer helst ska vara tillfrågade och intresserade. Det är också viktigt att veta om att styrelsearbete inte handlar om att arbeta med djuren utan mer om papper och ekonomi.

Du kan också skicka in motioner/förslag om sådant du tycker ska genomföras. En motion kan vara något så enkelt som en idé, till ett lite mer genomtänkt förslag innehållande ekonomisk budget. Att skicka in motioner är så klart helt frivilligt.

Årsmöteshandlingar i form av valberedningens förslag på ny styrelse, verksamhetsberättelse, ekonomisk berättelse, verksamhetsplan och budget kommer successivt läggas ut här på webbsidan.

Du anmäler dig till årsmötet, senast 15 mars genom att skicka mail till sofie.sjostrand@tenderlovingcaring.se.

Motioner ska skickas in senast 8 mars.

Hälsningar från TLCs sittande styrelse Sofie, Ingmar och Rolf