Stöd TLC

Det är klart vi behöver hjälp på olika sätt. Allt stöd i alla tänkbara olika former är välkommet. Vi bildade en ideell förening just i det syftet att verksamheten ska finnas för både människor och djur, och att allt ska ske utan vinstsyfte. Medlemmarna "äger" föreningen och de som tar ett steg framåt för att engagera sig mera, får också plats att göra det här.

Här tackar vi Vida för en hel bal med kutterspån. Det kommer väl till användning avseende alla våra smådjur som marsvin och kaniner.
Här fick vi hönsnät om cirka 15 meter från en av våra medlemmar. Det här lite mer finmaskiga nätet används för att väldigt små hundar inte ska komma ut i vår rastgård.


Du kan stödja föreningen genom att bidra med ditt ideella engagemang i form av tid. Du kan alltid läsa lite mer på sidan där vi skriver om just det här.

Sen tar vi också emot gåvor av olika slag. Det kan vara i pengar, men det kan också vara i material och utrustning. Sen så stödjer du föreningen indirekt bara genom att du är medlem, att du betalar små avgifter för olika aktiviteter och att du köper produkter från vårt café, butik eller hundfodersortiment.

>>> Så här betalar du in pengar till TLC

I den här burken kan man lägga lite ekonomiska gåvor. Vid tillfället för fotograferingen samlade vi in pengar till att köpa in ytterligare en sköldpadda. Den ovanliga rasen vi har en av, kostar över 3 000 kr.