top of page

Vad är vi för förening?

Vårt arbetssätt

Vi arbetar både med att göra det bra för djuren samtidigt som vi också gör det bra för människorna som genom olika verksamheter och aktiviteter kommer i kontakt med djuren hos oss.

Vi samverkar gärna över gränserna och har så här långt skapat verksamhet ihop med exempelvis Funkibator förening där vi har höjd livskvalité för människor som gemensam nämnare. Genom samverkan med Globala Kronoberg kan vi också ha europeiska volontärer i verksamheten. Om vi får en fråga om vi har en specifik aktivitet eller om vill starta upp en sådan, så är vi snabba med att säga javisst! Det innebär inte alltid att vi har en sådan aktivitet i gång på en gång, men det innebär att vi relativt snart börjar arbeta för att det ska bli verklighet. Vi provar nya idéer genom att testa några gånger och om det går bra fortsätter vi.

 

Stöd TLC

Det är klart att vi som icke vinstdrivande förening behöver hjälp på olika sätt. Allt stöd i alla tänkbara olika former är välkommet och vi bildade en ideell förening just i det syftet att verksamheten ska finnas för både människor och djur, och att allt ska ske utan vinstsyfte. Medlemmarna "äger" föreningen och de som tar ett steg framåt för att engagera sig mera, får också plats att göra det här.

Du kan stödja föreningen genom att bidra med ditt ideella engagemang i form av tid som till exempel djurvärd, aktivitets ledare eller deltagare, bygga, rensa, skötsel och vård av djur och lokaler.

Vi tar också emot gåvor och donationer av olika slag. Det kan vara i pengar, men det kan också vara i material och utrustning. Men framför allt så stödjer du föreningen indirekt bara genom att du är medlem, att du betalar små avgifter för olika aktiviteter och att du köper produkter från vårt café, butik eller hundfodersortiment.

Donation

Vi tar gärna emot donationer av olika slag, det kan vara allt från halm och spån till hönsmat. Om du har något som du tror att föreningen kan använda så mejla Info@tenderlovingcaring.se så kan vi bestämma en tid för att ta emot er donation.

 

Om du i stället vill donera en summa så har vi Swish och Bankgiro, skriv gärna då att det är en Donation och ditt namn. Alla donationer kommer gå till djuren hos oss eller till en annan välgärning hos en djurförening. Som exempel om vi får in kattmöbler kommer dessa skänkas vidare till ett Katthem om vi inte har användning för dem.

 

Swish

Här är vårt Swishnummer för Tender Loving Caring förening,

Swishnummer: 123 653 85 24

 

Bankgiro

Här är vårt Bankgironummer för Tender Loving Caring förening,

du kan göra överföringen via din Internetbank. Överföringen tar 2-3 dagar.

Bankgironummer: 5050–8985

Icke momspliktig verksamhet  
(Förening/ideellt/donationer)

Bankgiro: 5050–8985

Swish: 123 653 85 24

Momspliktig verksamhet  
(Försäljning av djurtjänster)Hunddagis, caféverksamhet och produkter

Bankgiro: 5058–8631

Swish: 123 097 20 26

bottom of page