top of page

Avtal

Vi är en aktör inom hundbranschen där vi bedriver hunddagiset som ett socialt företag. Vi har Länsstyrelsens §16-tillstånd samt utbildad personal som drivit hunddagis/pensionat i många år. Vi är medlem i Svensk Hunddagisförening och följer deras stadgar och dagisavtal. Det innebär att man till och med ställer högre krav på verksamheten än vad till exempel djurskyddslagen kräver. Marianne Levinsen är utbildad Hunddagisföreståndare och övrig personal utbildas kontinuerligt.

Vi har inget kösystem eftersom vi ständigt försöker skapa en harmonisk flock, och då måste vi se på hur ras och individ passar i flocken. Hör av dig så börjar vi titta om det finns lediga platser.

Vid inskrivning behöver du ta med vaccinationsintyg samt hem- och hundförsäkring.

Du kan också behöva en kopia på ditt id-kort/körkort om vi frågar efter det till avtalet.

Under den obligatoriska provtiden tittar vi främst på två saker. För det första ska hunden passa in i flocken, för det andra ska den hantera dagismiljön och lära sig att slappna av samt vara rumsren. Just nu har vi en maxgräns på 20 kg vuxenvikt, det här för att alla hundar ska kunna umgås och leka tryggt utan att riskera skador. Kastrerade hundar har förtur då de ofta är tryggare individer och bra flockhundar.

När din hund börjar hos oss på dagis så skriver vi ett avtal. Där regleras det juridiska, priser, uppsägningstid, vad som händer om det inte fungerar, ledigheter och liknande. Det ger både TLC och hundägare den tydligheten och tryggheten som behövs.

bottom of page