top of page
Grönska och växter

Grönska och växter

Egenodlat smakar bättre för allas munnar

Våra Åsbohöns

Våra Åsbohöns

En gamal lantras som lägger ungefär 100 ägg om året.

Marsvin

Marsvin

De heterToffee, Marabou, Oboy och Pralin

Aktiviteter

Aktiviteter

Sociala aktiviteter för djur och människa.

Hundpromenader

Hundpromenader

Hälsosamt liv för kropp och själ.

Medlemsinformation
Som medlem har du tillträde till TLCs alla olika aktiviteter

TLCs medlemsavgift är 100 kr per verksamhetsår.
 

Vi vet att ibland kan dock en livssituation vändas upp och ner och skapa en trist ekonomisk situation. Om det är så att du vill vara medlem men inte just nu kan betala medlemsavgift, så skriv det då längst ner i medlemsformuläret. Vi brukar nämnligen ha några personer som dels betalar för sig själv och ytterligare någon, ja ett så kallat sponsrat medlemsskap för den som behöver.

För de som engagerar sig ideellt i föreningen, exempelvis som djurskötare på helger eller på praktik/arbetsträning, är medlemsavgiften 0 kr. 

När du fyller i formuläret Jag vill bli medlem så skickas din medlemsansökan till TLC och du får sedan betalinformation via e-post. När du betalt in avgiften så har du gjort vad du ska och ditt medlemskap är då aktivt. 

Som medlem får du information regelbundet från TLC via Facebook, e-post och ibland sms. Om du inte vill ha de utskick som kommer så säger du bara till så plockar vi bort dig ur vår sändlista.

Som medlem kan det komma erbjudanden om olika rabatter hos företag/inköpsställen som arbetar med djur.

Den intäkten som medlemsavgiften ger används i regel till foder och förbruknings-material till de olika djuren som finns i föreningen. 

 

bottom of page