top of page

TLC Hunddagis

Vårt hunddagis är baserat på metodiken att hundarna umgås lösa i flock på öppna ytor där de alla har tillgång till olika hundbäddar i olika storlekar och soffor samt leksaker.

 

De har alla möjlighet till att välja att ligga för sig själva och slappna av eller om de föredrar att sova tillsammans med andra hundvänner i soffor eller sängar. De kan leka själva eller tillsammans med de andra hundarna på våra ytor eller testa våra inomhus agilityhinder med personalen. Vila och stimulans tillsammans med motion ger en balanserad flock av hundar.

Åldersgräns

Är från 6 månader och uppåt samt att de inte bör väga mer än 20 kilo.

Inskolning

Vi har alltid inskolning för att se om din hund fungerar i flocken och kan ha roligt och känner sig trygg i miljön tillsammans med andra hundar. En harmonisk flockhund är största vinsten vi kan få och vårt hunddagis har även miljövänlig rEKO profil.

Lokaler

Vatten, leksaker med mera och personal finns alltid att tillgå i lokalerna som städas kontinuerligt under dagen och vissa av hundar äter lunch varje dag efter ägarens önskemål och efter hur lång tid de är under dagen på vårt hunddagis.

Promenader

Vi går två långa promenader ute med alla hundarna varje dag, förmiddag och eftermiddag, i det vackra naturreservatet Bokhultet. Vi har även en mindre rastgård för hundarna om de behöver vara ute lite extra under dagen eller om vädret är extra fint för ute aktivitet.

Länsstyrelsen tillstånd att bedriva verksamheten

Enligt 6 kap. 4 § djurskyddslagen (2018:1192) krävs tillstånd för den som yrkesmässigt eller i större omfattning håller, föder upp, upplåter, säljer eller tar emot djur för förvaring eller utfodring. Vi har tillstånd och har prövats av den avdelning på länsstyrelsen som utövar kontroll enligt djurskyddslagen. Vi uppfyller den särskilda hänsynen som tas till för att den sökande kan anses lämplig att bedriva verksamheten samt att de anläggningar i vilka verksamheten ska bedrivas är lämpliga ur djurskyddssynpunkt. När tillståndet är givet kontrolleras det löpande av Länsstyrelsen att vi följer djurskyddslagen och dess regler i vår verksamhet.

Vi har fullt utbildad personal och ansvarig är Hunddagisföreståndare Marianne Levinsen och assisterande hunddagisföreståndare Hanna Holma. Vi innehar f-skatt och är registrerade för moms.

 

Intresseanmälan

Vid intresse och frågor om hunddagisplats så fyll i intresseanmälningsfomuläret.

Du kan också få frågor besvarade genom att kontakta oss på telefon: 073-7093845

info@tenderlovingcaring.se.

bottom of page